Workshops

Naast koksopleidingen, patisserie opleidingen en diverse cursussen biedt de Culinaire Academie Nederland ook mogelijkheden om workshops op maat te verzorgen. Ben je op zoek naar een actitviteit om een dag met vrienden te onderzoeken hoe je de beste appeltaart kan bakken, wil je met je tieners echt spelen met chocolade of zou je graag met je bedrijf samen koken en genieten van een zelfgemaakt diner? Er is een groot scala aan mogelijkheden en op verzoek doen we je graag een voorstel.

Ben je op zoek naar een plek om met een groep een originele activiteit te ondernemen dan doen wij je graag een aantal suggesties:

  • Een appeltaartenworkshop
  • Leer ijs maken
  • Leer in een dag heel veel over kaas
  • Een chocolade workshop volgen
  • Samen een diner bereiden en daarna van het zelfgemaakte diner genieten
  • Freestylen met eten.

Alle workshops worden op maat samen gesteld in overleg. De wensen bepalen de prijs van de workshop. We doen je graag een goed voorstel.

Neem contact op
workshops kaas chocola wijn

Ervaring van onze studenten

Als je echt beter wil leren koken, investeer je in jezelf met een goede opleiding. Hier kom je mensen tegen die gemotiveerd zijn en word je altijd goed geholpen.

Max Halma - Zelfstandig werkend kok inschrijven kan tot 1 augustus

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Bedankt Daniell

Bliksemstage

Nieuws 23 november 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!    Volg ons op social media