Workshops

Naast koksopleidingen, patisserie opleidingen en diverse cursussen biedt de Culinaire Academie Nederland ook mogelijkheden om workshops op maat te verzorgen. Ben je op zoek naar een actitviteit om een dag met vrienden te onderzoeken hoe je de beste appeltaart kan bakken, wil je met je tieners echt spelen met chocolade of zou je graag met je bedrijf samen koken en genieten van een zelfgemaakt diner? Er is een groot scala aan mogelijkheden en op verzoek doen we je graag een voorstel.

Ben je op zoek naar een plek om met een groep een originele activiteit te ondernemen dan doen wij je graag een aantal suggesties:

  • Een appeltaartenworkshop
  • Leer ijs maken
  • Leer in een dag heel veel over kaas
  • Een chocolade workshop volgen
  • Samen een diner bereiden en daarna van het zelfgemaakte diner genieten
  • Freestylen met eten.

Alle workshops worden op maat samen gesteld in overleg. De wensen bepalen de prijs van de workshop. We doen je graag een goed voorstel.

Neem contact op
workshops kaas chocola wijn

Ervaring van onze studenten

Deze opleiding is precies waar ik naar op zoek was: kundige docenten, alle denkbare materialen en ingrediënten aanwezig en een fijne maar serieuze werksfeer. Je wordt in een creatieve omgeving gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen, ik kan het iedereen die hier naar op zoek is aanbevelen!

Sascha Belo - Patisserie The Next Level

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Bedankt Daniell

Bliksemstage

Nieuws 23 november 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!

    Volg ons op social media