In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de horeca een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact. SVH staat achter de Nederlandse horeca.
Kerndoel
SVH heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren zij een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten wij de vakbekwaamheid in de branche.
Meet weten over SVH?
Bekijk voor meer informatie de website van SVH.
Vragen?
Neem contact met ons opBlijf op de hoogte
Het laatste nieuws

STAP-budget voor koksopleidingen
OpleidingenNieuws 27 juni 2022

Bliksemstage
Nieuws 23 november 2021

Welkom aan de Stamtafel
Nieuws 5 november 2021
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!