Restaurant

We zijn open!!!

Uiteten en genieten van mooie gerechten gemaakt door onze studenten, dat kan. Onze studenten willen graag oefenen en dat wordt uitdagender als zij mogen koken voor gasten. Daarom kun je bij ons komen dineren. Je krijgt dan een viergangenmenu dat wordt voorbereid, bereid en geserveerd door onze studenten.

Je kunt tot een dag van tevoren een tafel boeken voor jezelf en jouw gezelschap. Bij de boeking doe je een betaling voor het diner, op de avond zelf kun je eventuele drankjes contant afrekenen. Op dit moment hebben we nog geen mogelijkheden voor pinbetalingen.

Bij de boeking kun je aangeven of er speciale dieetwensen zijn. Het is fijn als je ons daarvan van tevoren op de hoogte stelt, zodat wij er rekening mee kunnen houden. De ontvangst is tussen 17.00 en 17.30 uur. Rond 20.00 uur sluiten we de avond.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

restaurant uiteten tafel
restaurant uiteten

Boek een tafel

Je kunt tot een dag van tevoren een tafel boeken. Kies je dag, geef aan met hoeveel personen je komt dineren en of je allergie- of dieetwensen hebt. Voor het diner reken af via de website. Drankjes reken je contant op de avond zelf af. Wanneer kom jij genieten?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!

    Volg ons op social media