Docent

Robert Verweij

Robert Verweij is eigenaar en oprichter (2003) van TeesT Culinaire Cursussen. De wijncursussen verzorgt hij zelf, de kookcursussen en kookworkshops verzorgt hij samen met gespecialiseerde docenten.
robert verweij kaas cursus

""

Robert Verweij geeft les bij:

Meer over Robert Verweij

Naast z’n werk als kok, vinoloog, kookdocent en ondernemer volgde Robert de volgende opleidingen:
• Hotelvakschool
• Wijnacademie / Vinologenopleiding (geslaagd in 2005)
• Patisserieopleiding CCB
• SCAE Barista Level 1
• Dilmah School of Tea
• Opleiding tot Watersommelier
• SVH IJsbereider
• SVH Sociale hygiëne
• SVH Leermeester
• SVH Bierbrevet
• SVH Gedistilleerdbrevet
• SVH Gastronomie (Peter Klosse)
• MEI Master Wine Taster (Ton Moller)
• Slijtersvakdiploma
• Oinos, Technisch Wijnproeven  (Gerard Horstink)
• Wijntechnologie & Biochemie (prof.dr.ir. R. Pierik)

Wat is jouw ambitie?

Als je ambitie iets met het bereiden van eten te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je op tot een goede kok met veel kennis van technieken. Of we leren je zelfstandig te kunnen werken in een horecakeuken, we zorgen er voor dat je je eigen ideeën in kunt brengen. Maar we hebben ook een koksopleiding voor degene die leiding wil gaan geven aan een koksbrigade en een eigen keuken wil runnen.

Kortom, als je wilt leren koken zoals ze dat in een restaurant doen of als je les wilt krijgen van de beste patissiers van Nederland: wij hebben voor jou altijd een passende patisserie of koksopleiding.

Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen