Docent

Ludo Timmermans

Ludo is zijn loopbaan begonnen door de opleiding voor docent LO te volgen. Bij de start van de opleiding werkte hij in een kleine Franse Bistro. In de loop van de tijd is hij steeds meer gaan twijfelen of hij moest gaan lesgeven of toch meer de aandacht vestigen op het koken. Na een aantal jaren is hij dan toch geswitcht, echt professioneel koken werd de nieuwe uitdaging. Nu, na vele mooie jaren ervaring, gaat hij voor zichzelf beginnen. Het lesgeven is weer terug en daarnaast gaat hij diners bij mensen thuis verzorgen. Na souschef te zijn geweest bij Karel V en veel leerlingen begeleid te hebben is het wel weer erg leuk om daar nog een stap verder in te gaan. Het lesgeven, mensen te laten ontwikkelen in wat ze leuk vinden, blijft toch iets dat altijd kriebelt bij Ludo. De keukenervaring heeft hij onder andere opgedaan bij Bistro 't Pakhuis (Woerden), Serre restaurant & Ciel bleu in Hotel Okura (Amsterdam) en Hotel Karel V (Utrecht).
Screenshot

"Les geven is mensen de kans geven zich te ontwikkelen."

Ludo Timmermans geeft les bij:

Volg Ludo Timmermans

Meer over Ludo Timmermans

Nu, na vele mooie jaren ervaring, gaat hij voor zichzelf beginnen. Het lesgeven is weer terug en daarnaast gaat hij diners bij mensen thuis verzorgen. Na souschef te zijn geweest bij Karel V en veel leerlingen begeleid te hebben is het wel weer erg leuk om daar nog een stap verder in te gaan. Het lesgeven, mensen te laten ontwikkelen in wat ze leuk vinden, blijft toch iets dat altijd kriebelt bij Ludo.

De keukenervaring heeft hij onder andere opgedaan bij Bistro 't Pakhuis (Woerden), Serre restaurant & Ciel bleu in Hotel Okura (Amsterdam) en Hotel Karel V (Utrecht).

Wat is jouw ambitie?

Als je ambitie iets met het bereiden van eten te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je op tot een goede kok met veel kennis van technieken. Of we leren je zelfstandig te kunnen werken in een horecakeuken, we zorgen er voor dat je je eigen ideeën in kunt brengen. Maar we hebben ook een koksopleiding voor degene die leiding wil gaan geven aan een koksbrigade en een eigen keuken wil runnen.

Kortom, als je wilt leren koken zoals ze dat in een restaurant doen of als je les wilt krijgen van de beste patissiers van Nederland: wij hebben voor jou altijd een passende patisserie of koksopleiding.

Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen