Docent

Estefhan Meijer

Graag stellen wij onze vakdocent patisserie, Estefhan Meijer, aan jullie voor. Tijdens zijn carrière als kok werd Estefhan gaandeweg gegrepen door het patisserie vak. Hij besloot zich daarin te specialiseren en zelfs om zich om te laten scholen door in de leer te gaan bij niemand minder dan, Master of Pastry: Jeroen Goosens.

""

Estefhan Meijer geeft les bij:

  Meer over Estefhan Meijer

  Uiteindelijk heeft Estefhan zich opgewerkt tot chef patissier van de met een Michelinster bekroonde restaurants Bridges en Rijks. Na een jarenlange ervaring als horeca patissier heeft hij twee jaar lang een luxe patisserie gerund.
  Inmiddels levert en ontwikkelt hij voornamelijk patisserie voor de zakelijke markt. Daarnaast is Estefhan bij ons werkzaam als vakdocent patisserie.
  Met zijn bevlogenheid en passie wil hij al zijn kennis en vaardigheden van dit mooie vak graag overbrengen op de nieuwe generatie.

  Wat is jouw ambitie?

  Als je ambitie iets met het bereiden van eten te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je op tot een goede kok met veel kennis van technieken. Of we leren je zelfstandig te kunnen werken in een horecakeuken, we zorgen er voor dat je je eigen ideeën in kunt brengen. Maar we hebben ook een koksopleiding voor degene die leiding wil gaan geven aan een koksbrigade en een eigen keuken wil runnen.

  Kortom, als je wilt leren koken zoals ze dat in een restaurant doen of als je les wilt krijgen van de beste patissiers van Nederland: wij hebben voor jou altijd een passende patisserie of koksopleiding.

  Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen