Ons aanbod opleidingen

Koksopleidingen en Patisserie opleidingen

Onze koksopleidingen en patisserie opleidingen zijn echte praktijkopleidingen. In een hybride leeromgeving (een omgeving die overeenkomt met de praktijk) geven wij de mogelijkheid om het ambacht te oefenen en het vak te leren. De gegeven theorie wordt meteen in de praktijk gebracht. Door te doen en te ervaren leer je het meest. Er zijn 4 verschillende koksopleidingen en 2 patisserie opleidingen.

De koksopleidingen hebben verschillende niveaus. Beginnend in de keuken kun je na 12 weken je eerste diploma halen als keukenassistent. Je kunt doorleren voor Basiskok en je vervolgens verdiepen tot Zelfstandig werkend kok. Wil je nog meer kennis opdoen, meld je dan aan voor de koksopleiding Gespecialiseerd kok. Onze opleidingen zijn vakgericht en daarom sta je bij onze opleiding voornamelijk in de keuken. Kijk wat jouw ambitie is en welke opleiding bij jou past.

Koksopleidingen Patisserie opleidingen

Of ben je geïnteresseerd in onze

cursussen of workshops

Koksopleidingen

Basiskok

Tijdens deze koksopleiding leer je:

  • Basis bereidingstechnieken
  • Basis warenkennis
  • Basis menukennis
  • Hygiënisch werken
  • Keukenorganisatie

Periode: September 2021 - juli 2022

Meer info Direct inschrijven

Zelfstandig werkend kok

Tijdens deze koksopleiding leer je:

  • Uitgebreide bereidingstechnieken
  • Warenkennis
  • Menukennis en menu engineering
  • Basis keukenmanagement
  • Basis drankenkennis

Periode: September 2021 - juli 2022

Meer info Direct inschrijven

Met o.a. Ian Kern

ian kern

Keukenassistent

Tijdens deze koksopleiding leer je:

  • Snijtechnieken
  • Introductie bereidingstechnieken
  • Introductie keukenorganisatie
  • Hygiënisch werken
  • Introductie warenkennis

Periode: September 2021 - december 2021

Meer info Direct inschrijven

Patisserie opleidingen

Vakopleiding Patisserie

Tijdens deze patisserie opleiding leer je:

  • Verschillende soorten deeg, beslag en spuittechnieken
  • Werken met chocolade
  • Het maken van sierstukken met suiker
  • Het maken van verschillende componenten voor desserts
  • Het maken van confiserie

Periode: September 2021 - juli 2022 Lesdag: woensdag

Meer info Direct inschrijven

Patisserie The Next Level

Tijdens deze patisserie opleiding leer je:

  • Verschillende soorten biscuit en deeg
  • Vervolgtechnieken werken met chocolade
  • Suikergieten, suikertrekken, suikerblazen en airbrush technieken
  • Het maken van bruids- en gelegenheidstaarten
  • Het creëren van frivolités en nagerechten

Periode: September 2021 - juli 2022

Meer info Direct inschrijven