Ons aanbod opleidingen

Koksopleidingen en Patisserie opleidingen

Onze koksopleidingen en patisserie opleidingen zijn echte praktijkopleidingen. In een hybride leeromgeving (een omgeving die overeenkomt met de praktijk) geven wij de mogelijkheid om het ambacht te oefenen en het vak te leren. De gegeven theorie wordt meteen in de praktijk gebracht. Door te doen en te ervaren leer je het meest. Er zijn 4 verschillende koksopleidingen en 2 patisserie opleidingen.

De koksopleidingen hebben verschillende niveaus. Beginnend in de keuken kun je na 12 weken je eerste diploma halen als keukenassistent. Je kunt doorleren voor Basiskok en je vervolgens verdiepen tot Zelfstandig werkend kok. Wil je nog meer kennis opdoen, meld je dan aan voor de koksopleiding Gespecialiseerd kok. Onze opleidingen zijn vakgericht en daarom sta je bij onze opleiding voornamelijk in de keuken. Kijk wat jouw ambitie is en welke opleiding bij jou past.

Koksopleidingen Patisserie opleidingen

Of ben je geïnteresseerd in onze

cursussen of workshops

Koksopleidingen

Koksopleiding op locatie

Tijdens deze koksopleiding leer je:

  • Basis bereidingstechnieken
  • Basis warenkennis
  • Basis menukennis
  • Hygiënisch werken
  • Keukenorganisatie

Periode: In overleg

Meer info Direct inschrijven

Kok inschrijven voor 1 augustus

Tijdens deze koksopleiding leer je:

  • Basis bereidingstechnieken
  • Basis warenkennis
  • Basis menukennis
  • Hygiënisch werken
  • Keukenorganisatie

Periode: 5 sept 2023 minimaal 10 studenten

Meer info Direct inschrijven

Zelfstandig werkend kok inschrijven kan tot 1 augustus

Tijdens deze koksopleiding leer je:

  • Uitgebreide bereidingstechnieken
  • Warenkennis
  • Menukennis en menu engineering
  • Basis keukenmanagement
  • Basis drankenkennis

Periode: 5 sept 2023 minimaal 10 studenten

Meer info Direct inschrijven

Patisserie opleidingen

Vakopleiding Patisserie

Tijdens deze patisserie opleiding leer je:

  • Verschillende soorten deeg, beslag en spuittechnieken
  • Werken met chocolade
  • Het maken van sierstukken met suiker
  • Het maken van verschillende componenten voor desserts
  • Het maken van confiserie

Periode: 6 sept 2023 minimaal 15 deelnemers

Meer info Direct inschrijven