Skip to main content

Tafel voor mensen die graag samen eten

Wil je genieten van een heerlijk 4 gangendiner en misschien ook nieuwe mensen ontmoeten? Ben je alleen en zit je liever met meer mensen aan tafel? Dat kan bij de Culinaire Academie Nederland. Wij richten iedere keer als we gasten ontvangen een stamtafel in, speciaal voor mensen die het gezellig vinden om met anderen te eten. Het enige dat je hoeft te doen, is een tafel boeken en in de opmerkingen aangeven dat je aan de stamtafel wilt zitten.

Er zijn, zeker in deze tijd, veel mensen die heel graag lekker willen eten maar dat niet graag alleen doen. In een restaurant kun je je dan erg ongemakkelijk voelen. Door een stamtafel in te richten voor gasten die alleen komen, willen we iedereen een welkom gevoel geven. Ook als je niet alleen bent en toch graag nieuwe mensen leert kennen, mag je aanschuiven aan de stamtafel.

De Culinaire Academie Nederland opent haar deuren bijna iedere dinsdag en donderdag. Kijk op de website naar de data en boek een tafel. (In de opmerkingen aangeven dat je aan de stamtafel wilt. Niet vergeten.)