Skip to main content

Na 15 jaar werd het tijd om de website en het logo in een nieuw jasje te steken. Culinaire Centrum Beverwijk is natuurlijk in de branche een bekend opleidingsinstituut, maar de naam klopte niet meer met de ambitie. Onze studenten komen vanuit het hele land om hier lessen te volgen. Daarom vinden we de naam Culinaire Academie Nederland goed passen.

We leiden studenten tot echte professionals in de keuken en willen graag iedereen de gelegenheid bieden zich te ontwikkelen. Of je nu beginnend of gevorderd professional in de keuken bent, als je verder wilt leren en ruimte wilt hebben om jouw vakkennis te vergroten, dan kun je bij ons terecht. Wij willen dat onze studenten het vak leren in de keuken door praktijkonderwijs en het liefst in een werkelijkheid simulerende omgeving. Werken in de keuken is een ambacht en vraagt vakmanschap. Onze docenten zijn daarom allemaal vakmensen.

In samenwerking met 3AMI Online Zichtbaarheid is de nieuwe huisstijl en website ontworpen en gerealiseerd. In het logo herken je de afstudeerhoed en de koksmuts. Dit beeld geeft duidelijk onze ambitie weer dat wij op een hoog niveau willen opleiden. Ook de website hebben we in een nieuw jasje gestoken. Zo kun je je direct aanmelden voor onze opleidingen en zelfs direct betalen. Ook materialen die je nodig hebt om deel te nemen aan onze opleidingen en cursussen kun je direct afnemen.

Er is een goed overzicht van de opleidingen en cursussen en je kunt achtergrondinformatie krijgen over onze docenten. Kijk vooral eens rond! Heb je op- of aanmerkingen over de nieuwe website, of mis je informatie? Laat het ons weten!

culinair centrum beverwijk culinaire academie nederland koksopleiding patisserie opleiding