Ervaringen van studenten

met Culinaire Academie Nederland

Culinaire Academie Nederland (voorheen Culinair Centrum Beverwijk) is een opleidingscentrum voor koks en patissiers, kook-, wijn- en kaasliefhebbers. Een kwalitatief hoogwaardig opleidingsinstituut met uiteenlopende patisserie en koksopleidingen, diverse culinaire cursussen en workshops, waar je samenwerkt met de beste vakmensen en bekende top koks en patissiers.

We vertellen je graag hoe tevreden onze studenten zijn met de opleiding of de cursus die zij gevolgd hebben. Wij laten hen hieronder aan het woord. Het kan echter zijn dat je suggesties hebt of een andere ervaring met ons wilt delen. Kijk bij FAQ hoe je dat kan doen.

Bekijk ervaringen van (oud) studenten
gebouw culinaire academy nederland koksopleidingen patisserie opleidingen
Sascha

"Deze opleiding is precies waar ik naar op zoek was: kundige docenten, alle denkbare materialen en ingrediënten aanwezig en een fijne maar serieuze werksfeer. Je wordt in een creatieve omgeving gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen, ik kan het iedereen die hier naar op zoek is aanbevelen!"

Sascha Belo - Patisserie The Next Level

IMG WA

"Het Patisseriejaar vond ik zelf toch wel het allerleukste jaar. Het is een vrij zelfstandige opleiding, wat voor mij geen probleem was want ik doe dingen graag op m’n eigen manier. Nu 2 jaar verder heb ik beide opleidingen zeer goed afgerond. Ik heb al veel mooie ervaring op mogen doen en ik wil het CAN bedanken. Ik werk nu bij HolySweets.nl"

Brechje Valk -

DPB overwwinning

"Ik was op zoek naar een goede praktijkgerichte opleiding. Bij ROC's vond ik die niet en toen kwam ik toevallig bij CCB terecht: een gouden greep! Na de basis opleiding heb ik de Next Level en de Chocolade opleiding gevolgd. Top opleidingen onder leiding van Jeroen Goossens. Nu heb ik mijn eigen bedrijf: Frivolité patisserie & chocolade. "

Ruben van Trigt (ondernemer en oud student) - Patisserie The Next Level

student ervaring max halma zelfstand werkend kok koksopleiding

"Als je echt beter wil leren koken, investeer je in jezelf met een goede opleiding. Hier kom je mensen tegen die gemotiveerd zijn en word je altijd goed geholpen."

Max Halma - Zelfstandig werkend kok inschrijven kan tot 1 augustus

student ervaring Romeo koksopleiding

"Dankzij de Culinaire Academie heb ik mij, van een ongeïnteresseerde kok, ontpopt tot een ware aankomende food specialist. Op mijn werk ben ik degene met heel veel vakkennis. De Culinaire Academie heeft meer voor mij betekend dan ik ooit had kunnen dromen."

Romeo van Niele - Kok inschrijven voor 1 augustus

student ervaring brian zelfstandig werkend kok koksopleiding

"Ik werkte al als kok toen ik hier kwam, maar heb veel geleerd. Vooral tijdens de verdieping in het 2e jaar met veel gastlessen. Hier krijg je de ruimte om technieken of recepten te proberen en als het niet lukt, nog een keer over te doen. Er is vrijheid met een stok achter de deur."

Brian Blom - Zelfstandig werkend kok inschrijven kan tot 1 augustus

student ervaring Max patisserie

"In het eerste jaar bij de Culinaire Academie heb ik gigantisch veel geleerd en daardoor wilde ik verder leren. De opleiding is misschien niet goedkoop, maar hier is iedereen echt gemotiveerd bezig met zijn vak en de begeleiding is top."

Max van Lith - Vakopleiding Patisserie

strandpaviljoen

"Hier leer je zelfstandig te werken, dingen uitzoeken en ermee aan de slag te gaan. Je hebt de vrijheid voor je eigen creaties. Tijdens je opleiding heb je er zelf nog helemaal geen benul van hoe je eigen kookstijl eruit komt te zien. Door deze ervaringen kan ik vertellen dat ik daar nu wel achter ben. “Strandpaviljoen Brouw’ www.brouw.nl "

Marije Vermeer -

"Als ik ergens plezier aan beleefd heb, is het de opleiding ZWK. We hadden leuke klas en fantastische begeleiding van Ludo. Hij is de rust zelve en heeft veel kennis van koken en de theorie: een vraagbaken en altijd bereid te helpen. Een super opleiding die ik anderen zou aanraden. "

Stella Verhagen - Zelfstandig werkend kok inschrijven kan tot 1 augustus

Wat is jouw ambitie?

Als je ambitie iets met het bereiden van eten te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je op tot een goede kok met veel kennis van technieken. Of we leren je zelfstandig te kunnen werken in een horecakeuken, we zorgen er voor dat je je eigen ideeën in kunt brengen. Maar we hebben ook een koksopleiding voor degene die leiding wil gaan geven aan een koksbrigade en een eigen keuken wil runnen.

Kortom, als je wilt leren koken zoals ze dat in een restaurant doen of als je les wilt krijgen van de beste patissiers van Nederland: wij hebben voor jou altijd een passende patisserie of koksopleiding.

Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Bedankt Daniell

Bliksemstage

Nieuws 23 november 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!    Volg ons op social media