Cursus

Vlees bereiden met Robert Verweij

Voor degene die al veel koken en meer willen leren over vlees is dit een goede en uitgebreide cursus om je echt te verdiepen. De cursus is ontwikkeld en wordt gegeven door Meneer Wateetons en Robert Verweij. Beiden zijn zeer bedreven in de keuken en hebben enorm veel kennis over allerlei onderwerpen en dus ook over vlees.

Deze cursus heeft natuurlijk een theoriedeel maar je gaat ook daadwerkelijk aan de slag in de keuken.

Wil je meer informatie? Kijk op tees.nl

Direct inschrijven Meer info

Duur: 3 dagen

495 Euro

Start: 28 november, 5 en 12 december of 5, 12 en 19 juni

teest certificaat

Vlees bereiden met Robert Verweij

Tijdens deze leer je:

  • Verse worst maken
  • Droge worst maken
  • Vleeswaren en paté
  • Vlees stoven
  • Rijpen van vlees
  • Sousvide

In deze tijd van duurzaamheid willen we minder vlees eten. Daarom is vlees bereiden belangrijk. Tijdens deze cursus leer je werken met meer technieken en soorten vlees.

Meer informatie? Ga naar teest.nl

Vragen over de Vlees bereiden met Robert Verweij?

Neem contact met ons op

Cursusdagen

  • 09.30: inloop met koffie
  • 10.00: instructie
  • 13.00: lunch
  • 13.30: vervolg
  • 16.00: afsluiten

Locatie

Culinaire Academie Nederland
Wijkermeerweg 70
1948 NX Beverwijk

Routebeschrijving

Meest gestelde vragen

Inschrijven Vlees bereiden met Robert Verweij

Wil je deze cursus boeken? Dat kan via teest.nl

  • Ja, ik schrijf mij in voor de cursus Vlees bereiden met Robert Verweij
  • Kennismaken?

    Als je interesse hebt in een opleiding, ben je van harte welkom om op bezoek te komen. Je wilt natuurlijk zien waar je terecht komt en misschien wil je met de docent of met studenten praten om zeker te weten dat je de goede keus maakt. Je kan op lesdagen een afspraak maken voor een rondleiding. Studenten en docenten zullen graag antwoord geven op al je vragen. Ook kunnen we je adviseren over welke opleiding het beste bij je past.

    Neem contact op

    Ervaring van onze studenten

    “”

    – 

    Wat is jouw ambitie?

    Als je ambitie iets met het bereiden van eten te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je op tot een goede kok met veel kennis van technieken. Of we leren je zelfstandig te kunnen werken in een horecakeuken, we zorgen er voor dat je je eigen ideeën in kunt brengen. Maar we hebben ook een koksopleiding voor degene die leiding wil gaan geven aan een koksbrigade en een eigen keuken wil runnen.

    Kortom, als je wilt leren koken zoals ze dat in een restaurant doen of als je les wilt krijgen van de beste patissiers van Nederland: wij hebben voor jou altijd een passende patisserie of koksopleiding.

    Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen

    Blijf op de hoogte

    Het laatste nieuws

    Bedankt Daniell

    Bliksemstage

    Nieuws 23 november 2021

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!

      Volg ons op social media