Cursus

Plantaardig koken Workshop Oktober

Heb jij het goede voornemen om meer plantaardig te koken maar weet je nog niet hoe? Wil je andere bereidingswijzen leren kennen om groenten lekker te bereiden. Wil je wel een keer proberen om te bakken zonder boter en ei?

Direct inschrijven Meer info

resized

Duur: 1 dag van 14.00 tot 20.00 uur

75 euro per deelnemer (minimaal 8)

Start: Zaterdag 7 oktober

deelname certificaat

Plantaardig koken Workshop Oktober

Tijdens deze leer je:

 • Groenten leren kennen
 • Groenten anders bereiden
 • Planten inzetten voor smaak/structuur
 • Plantaardig bakken

In 1 dag geven we je een introductie in lekker plantaardig koken en we leren je om groenten en fruit de hoofdrol te geven. We beginnen met een herkenningstafel om te ontdekken wat we markt ons biedt. Vervolgens onderzoeken we verschillende bereidingsmethoden om de smaak van de groenten de ruimte te geven. We gebruiken kruiden en specerijen en maken zelf sauzen. Natuurlijk sluiten we af met een door ons zelf bereid geheel plantaardig diner.

Ervaring is voor deze cursus niet nodig. Ook beginners zijn van harte welkom.

Vragen over de Plantaardig koken Workshop Oktober?

Neem contact met ons op

Cursusdagen

 • 13.30: inloop met koffie/thee
 • 14.00: instructie plantaardig koken, de theorie
 • 15.00: Plantaardig koken in de praktijk
 • 15.45: Aan de slag met de planten
 • 18.00: Aan tafel
 • 20.00: Afsluiting

Locatie

Culinaire Academie Nederland
Wijkermeerweg 70
1948 NX Beverwijk

Routebeschrijving

Meest gestelde vragen

Inschrijven Plantaardig koken Workshop Oktober

Prijs is inclusief koffie/thee en diner.

Mochten wij de workshop moeten annuleren, krijgt u het geld in zijn geheel terug. Indien u zelf annuleert (minimaal 4 dagen voor de workshopdatum), bent u 10 euro inschrijfgeld kwijt. Verder gelden de algemene voorwaarden.

 • Ja, ik schrijf mij in voor de cursus Plantaardig koken Workshop Oktober
 • Kennismaken?

  Als je interesse hebt in een opleiding, ben je van harte welkom om op bezoek te komen. Je wilt natuurlijk zien waar je terecht komt en misschien wil je met de docent of met studenten praten om zeker te weten dat je de goede keus maakt. Je kan op lesdagen een afspraak maken voor een rondleiding. Studenten en docenten zullen graag antwoord geven op al je vragen. Ook kunnen we je adviseren over welke opleiding het beste bij je past.

  Neem contact op

  Ervaring van onze studenten

  “Ik werkte al als kok toen ik hier kwam, maar heb veel geleerd. Vooral tijdens de verdieping in het 2e jaar met veel gastlessen. Hier krijg je de ruimte om technieken of recepten te proberen en als het niet lukt, nog een keer over te doen. Er is vrijheid met een stok achter de deur.”

  Brian Blom – 

  Wat is jouw ambitie?

  Als je ambitie iets met het bereiden van eten te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je op tot een goede kok met veel kennis van technieken. Of we leren je zelfstandig te kunnen werken in een horecakeuken, we zorgen er voor dat je je eigen ideeën in kunt brengen. Maar we hebben ook een koksopleiding voor degene die leiding wil gaan geven aan een koksbrigade en een eigen keuken wil runnen.

  Kortom, als je wilt leren koken zoals ze dat in een restaurant doen of als je les wilt krijgen van de beste patissiers van Nederland: wij hebben voor jou altijd een passende patisserie of koksopleiding.

  Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen

  Blijf op de hoogte

  Het laatste nieuws

  Bedankt Daniell

  Bliksemstage

  Nieuws 23 november 2021

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!   Volg ons op social media