Cursus

Fermenteren

Meneer Wateentons en Robert Verweij verzorgen samen een cursus fermenteren speciaal voor koks en hobbykoks.

Via internet en via boeken kun je veel leren over fermenteren. Je kan zo veel informatie verzamelen dat je niet meer weet waar je moet beginnen. In deze driedaagse cursus geven zij je praktische kennis zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Tijdens de cursus ga je aan de slag met zuurkool, tempéh, vlees, komboecha, kimchi, desem en nog veel meer.

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven. Dat kan via Teest.

Direct inschrijven Meer info

fermenteren
resized

Duur: 3 dagen

495 Euro

Start: 6, 13 en 20 februari

certificaat Teest

Fermenteren

Tijdens deze leer je:

  • zuurkool
  • komboecha
  • tempéh
  • worst
  • miso
  • en nog veel meer

Voor meer informatie ga naar teest.nl

 

Vragen over de Fermenteren?

Neem contact met ons op

Cursusdagen

De cursus vindt plaats bij de Culinaire Academie Nederland.

We starten om 9.30 uur en sluiten de dag af rond 15.00 uur

Neem een notieboekje mee en een schort.

Lunch wordt verzorgd.

Locatie

Culinaire Academie Nederland
Wijkermeerweg 70
1948 NX Beverwijk

Routebeschrijving

Meest gestelde vragen

Inschrijven Fermenteren

Inschrijven doe je via teest.nl

  • Ja, ik schrijf mij in voor de cursus Fermenteren
  • Kennismaken?

    Als je interesse hebt in een opleiding, ben je van harte welkom om op bezoek te komen. Je wilt natuurlijk zien waar je terecht komt en misschien wil je met de docent of met studenten praten om zeker te weten dat je de goede keus maakt. Je kan op lesdagen een afspraak maken voor een rondleiding. Studenten en docenten zullen graag antwoord geven op al je vragen. Ook kunnen we je adviseren over welke opleiding het beste bij je past.

    Neem contact op

    Ervaring van onze studenten

    “”

    – 

    Wat is jouw ambitie?

    Als je ambitie iets met het bereiden van eten te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je op tot een goede kok met veel kennis van technieken. Of we leren je zelfstandig te kunnen werken in een horecakeuken, we zorgen er voor dat je je eigen ideeën in kunt brengen. Maar we hebben ook een koksopleiding voor degene die leiding wil gaan geven aan een koksbrigade en een eigen keuken wil runnen.

    Kortom, als je wilt leren koken zoals ze dat in een restaurant doen of als je les wilt krijgen van de beste patissiers van Nederland: wij hebben voor jou altijd een passende patisserie of koksopleiding.

    Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen

    Blijf op de hoogte

    Het laatste nieuws

    Bedankt Daniell

    Bliksemstage

    Nieuws 23 november 2021

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!

      Volg ons op social media