Cursus

21-diner

Voor iedereen die een interesse heeft in koken en binnenkort een 21-diner geeft, biedt Culinaire Academie de kans om dit te combineren met een kookles. Wil jij of je ouder(s) je kookkunsten vergroten? Of wil je samen met je gasten een kookworkshop volgen? Een 21-diner is hiervoor de perfecte gelegenheid. Zo zetten we samen een gastronomisch en gedenkwaardig diner neer waar je écht trots op kan zijn. Bovendien kun je na afloop nog lang genieten van je nieuwe kookvaardigheden.

Direct inschrijven Meer info

Duur: max 50 gasten

Vraag een offerte

Start: Jouw gekozen datum

21-diner

Tijdens deze leer je:

* Het organiseren en verzorgen van een groot diner

* Een volledig menu samenstellen

* Je favoriete gerechten klaarmaken

* Verschillende kooktechnieken

* Mooie borden opmaken

21-diner met persoonlijk kookles
Bij een 21-diner met persoonlijke kookles leren jij en/of je ouder(s) alles wat jullie willen over de voorbereiding en het koken van een diner. Wat kun je hierbij verwachten? Het begint bij het samenstellen van het menu. Dit doen we samen op basis van de kooktechnieken en -vaardigheden die jullie graag willen leren. Op de dag van het diner werken we samen in de keuken, waarbij uitleg wordt gegeven over de technieken en je dit uiteraard zelf gaat doen. Het leukste is natuurlijk om het echt onder de knie te krijgen! We zorgen er samen voor dat de lekkerste gerechten op tafel komen te staan en dat je zelf genoeg tijd hebt om ervan te genieten.
Het diner kan plaatsvinden bij jou thuis of op onze locatie in Beverwijk, waar we beschikken over genoeg tafels, stoelen, borden en bestek. De ruimte kan je aankleden in jouw eigen thema.

21-diner met kookworkshop voor alle gasten
Wil jij van jouw 21 diner een unieke ervaring maken? We bieden een kookworkshop aan waarbij je de heerlijkste gerechten creëert samen met al je vrienden. Ook hier stellen we van tevoren het menu samen gebaseerd op basis van kooktechnieken en -vaardigheden die jij graag wilt leren. Tijdens de avond wordt iedereen in de keuken begeleid door een kok die jullie met liefde de kneepjes van het vak leert. Het voelt extra belonend om te kunnen genieten van een diner waaraan iedereen heeft meegewerkt.
De mogelijkheden voor een kookworkshop voor alle gasten is afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is. In overleg kan dat plaatsvinden in de kookstudio van de Culinaire Academie in Beverwijk. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden bij jou thuis.

Kosten
De kosten voor het diner zijn onder andere afhankelijk van de gerechten, het aantal personen, en de locatie en worden in overleg afgesproken. Houd rekening met een startbedrag van 40 euro per persoon uitgaande van 25 gasten. Neem contact met ons op voor een offerte.

Vragen over de 21-diner?

Neem contact met ons op

Cursusdagen

Het verloop wordt geheel met jou ingevuld. Als je met je gasten wil gaan koken, is het leuk om rond 15.00 uur te beginnen en er een mooi avondvullend programma van te maken. Als je samen met de kok en je ouders wilt koken en technieken wilt leren, kan ook een dag van te voren alle voorbereidingen worden gedaan zodat je je handen vrij hebt op de dag zelf. Dit gaat allemaal in overleg.

Locatie

Culinaire Academie Nederland
Wijkermeerweg 70
1948 NX Beverwijk

Routebeschrijving

Meest gestelde vragen

Inschrijven 21-diner

Stuur ons een bericht of bel met 06- 2524 2191.

 • Ja, ik schrijf mij in voor de cursus 21-diner
 • Kennismaken?

  Als je interesse hebt in een opleiding, ben je van harte welkom om op bezoek te komen. Je wilt natuurlijk zien waar je terecht komt en misschien wil je met de docent of met studenten praten om zeker te weten dat je de goede keus maakt. Je kan op lesdagen een afspraak maken voor een rondleiding. Studenten en docenten zullen graag antwoord geven op al je vragen. Ook kunnen we je adviseren over welke opleiding het beste bij je past.

  Neem contact op

  Ervaring van onze studenten

  “”

  – 

  Wat is jouw ambitie?

  Als je ambitie iets met het bereiden van eten te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je op tot een goede kok met veel kennis van technieken. Of we leren je zelfstandig te kunnen werken in een horecakeuken, we zorgen er voor dat je je eigen ideeën in kunt brengen. Maar we hebben ook een koksopleiding voor degene die leiding wil gaan geven aan een koksbrigade en een eigen keuken wil runnen.

  Kortom, als je wilt leren koken zoals ze dat in een restaurant doen of als je les wilt krijgen van de beste patissiers van Nederland: wij hebben voor jou altijd een passende patisserie of koksopleiding.

  Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen

  Blijf op de hoogte

  Het laatste nieuws

  Bedankt Daniell

  Bliksemstage

  Nieuws 23 november 2021

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Ontvang het laatste nieuws over onze koksopleidingen, patisserie opleidingen, cursussen, workshops en landelijke vacatures in je mailbox!   Volg ons op social media