Ons aanbod cursussen

Cursussen

Voor degene die zich wil verdiepen, ontwikkelen we verschillende cursussen gericht op culinaire ervaringen en activiteiten. De cursussen duren 4 tot 8 dagen en vinden over het algemeen plaats in Beverwijk. We verzorgen een kaascursus voor mensen die een liefde hebben voor kaas of professioneel met kaas werken. Ook geven we o.a. een wijncursus, tevens bieden we speciale patisserie verdiepingscursussen voor koks. Bekijk ons aanbod hieronder.

Of ben je geïnteresseerd in onze

koksopleidingen, patisserie opleidingen of workshops

Cursussen

Chocolade voor beginners

Tijdens deze cursus leer je:

  • De theorie van chocolade
  • Chocolade tempereren
  • Chocolade truffels doorhalen
  • Bonbons maken
  • Chocolade decoraties maken

Periode: 15 oktober 2021

Meer info Direct inschrijven

Kaascursus

Tijdens deze cursus leer je:

  • Over de productie van kaas
  • Kwaliteitsverschillen van kaas
  • Verschillende soorten kazen kennen
  • Proeven van kaas en wijn
  • Hoe je kaas moet bewaren
  • Hoe je kaas moet snijden

Periode: 27 september 2021

Meer info Direct inschrijven